Kloster Kitchen
Produkty nevycházejí z žádného receptu na zázvorovou směs, ale ze starého, tradičního receptu z klášterní kuchyně.
Rozdíl je jednoduchý: Zatímco jiní míchají hlavně šťávu s trochou zázvorového koncentrátu, tady jsou v láhvi skutečné jemné kousky. Ty poskytují nejen mimořádně lahodně intenzivní chuť, ale také znatelný zážitek z pití.
Zakladatelé si hráli velmi dlouho, dokud nevyvinuli vhodný výrobní proces. Díky tomu mohou vyrobit obrovské množství lahodného nápoje, aniž by obětovali důležité jemné zpracování a jemný řez zázvoru. Dnes vyrábí na dvou místech v Německu a Rakousku a do světa poslali více než 55 milionů porcí jedinečného zázvoru.
V produktech nenajdete žádné konzervační látky ani umělé přísady.
Zázvor potřebuje být jemně nasekán s velkou láskou a rychle zpracován. Má to své důvody. Čím větší řeznou plochu máte, tím lepší ingredience a tím i "chuť" se mohou smíchat s prostředím a obohatit ho. Kromě toho jsou esenciální oleje obsažené v zázvoru těkavé. Čím rychleji zázvor zpracujete, tím více ho máte. A protože to není tak snadné, získat ze zázvoru to nejlepší ručně doma, vyvinuli v Kloster Kitchen pro tento účel speciální proces zpracování zázvoru. Pokud si chcete ušetřit veškerou práci a přesto si užít všech výhod zázvoru, měli byste zázvorové shoty ochutnat.
Chlazené nebo nechlazené?
Výrobní proces umožňuje, aby produkty zůstaly nechlazené, dokud nejsou otevřeny. To umožňuje obejít se bez chlazení v lodní dopravě a přispět tak trochu pozitivně k bilanci CO2. Jakmile však produkt otevřete, měli byste jej uložit na chladném místě. Stejně je lepší dát přednost pití panáků za studena.
Originál s kousky zázvoru. Starý klášterní recept byl inspirací pro to, co bylo možné díky speciálně vyvinutému výrobnímu procesu. Balení vyjde na 12 shotů.
Zázvorový shot s granátovým jablkem. Obohacený starý klášterní recept. Bez zpracovaného cukru. Balení vyjde na 12 shotů.
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem