Mixit | Jahoda - křupavé ovoce - 50 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Křupavá jahoda |
Mrazem sušené jahody jsou prostě tutovka, kterou miluje každý, od nejmladších po nejstarší.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace je proces, při kterém je ovoce vysušeno mrazivým šokem. Tento šetrný postup zajišťuje, že si ovoce zachová svou přirozenou chuť, barvu i nutriční hodnoty.
Benefity ovoce sušeného mrazem:
- Zachování živin: Lyofilizace uchovává většinu vitamínů, minerálů a antioxidantů obsažených v čerstvém ovoci.
- Dlouhá trvanlivost: Ovoce může být skladováno po delší dobu bez ztráty kvality nebo chuti. To je ideální pro ty, kteří chtějí mít ovoce k dispozici po celý rok, i mimo sezónu.
- Lepší chuť a textura: Mrazem sušené ovoce má výraznější chuť a křupavější texturu než tradičně sušené ovoce.
Hmotnost: 50 g
Minimální trvanlivost: 8 měsíců od data výroby
NUTRIČNÍ/KALORICKÉ HODNOTY NA 100g
Energie kJ/kcal | 1359.0 kJ / 324.65 kcal |
Tuk | 3.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g |
Karbohydráty | 53.0 g |
z toho cukry | 53.0 g |
Vláknina | 20.0 g |
Bílkoviny | 8.0 g |
Sůl | 0.01 g |
Jak uchovávat mrazem sušené jahody?
Pro zachování křupavosti jahod po otevření sáčku doporučujeme sáček uzavřít pomocí potravinových svorek, které omezí přístup vzdušné vlhkosti. Sáček uchovávejte na suchém, chladném a tmavém místě, ideálně v lednici, která pomáhá udržet čerstvost a kvalitu ovoce.
Složení:
Lyofilizované jahody 100%.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů a sezamu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Mixit. Kdo by neznal. Tomáš a Martin přinesli na trh už v roce 2009 něco, co tu ještě nebylo. A ať už ochutnáte cokoliv, věřte, že budete chtít zase.